Бойлер 120л. с фотоволтаична система

Original price was: 4850.00лв..Current price is: 2990.00лв..

Бойлер 120 литра в пълен комплект с фотоволтаици, контролер и крепежи.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 93.45 лв.
купи на изплащане
12 x 281.29 лв.
Категория:

Описание

Край , край и край на всички проблеми с прегряването или замръзването на вашата соларна система за топла вода . Сънсоларбг намери решение ! Предлагаме Ви най-ново поколение фотоволтаична система за подгряване на битов бойлер за топла вода . Предимствата са толкова много ,че надали ще се сетим за всички  за да ги опишем . Най- честите проблеми при поддръжката на обикновените слънчеви системи  са като : прегряване , замръзване , затлачване , спукване на разширителен съд , загуба на налягане и куп други . При нашите PV пакети това е минало . Супер модерният контролер се грижи за всичко от температурата във бойлера до изчисление на произведената енергия . Фотоволтаиците са последно поколение монокристали със специално антиотражателно стъкло и мощност от 320 Wp.

Забравете за претенциозни майстори и сложни проекти всичко можете да си го монтирате Вие . Цялата система е съвкупност от лесни за монтаж компоненти предварително избрани от нас за вас . Всичко се състой в това да завиете няколко видии и болта . Кабелите са с фабрични щекери бързи и лесни за работа . Рамките са алуминиеви специално изработени профили с държачи към тях . Бойлера е констроиран така ,че да издържи на повечето неблагоприятни твърди води . Електрическите връзки са вече готови както в бойлера така и в контролера всичко се състои  в това да ги захванете за буксите .  Забравете за безбройните големи дупки по фасади и стени,  кабелите са само 4мм2 .

Няма слънце , също не е притеснително. Бойлера си има допълнителен нагревател за електрическата мрежа или с помощта на супер контролера използвайте тока от мрежата само вечер , когато енергията е значително по евтина .

Какво ще Ви дадем :

  1. Бойлер 120 литра с един  нагревател и циркониев емайл на водосъдържателя
  2. Три броя панели обща мощност 960Wp
  3. Два комплекта кабели с дължина 15 метра всеки и щекери към тях
  4. Стойка и държачи за наклонен покрив
  5. Ултра модерен контролер VOLTIC

Всичко това е MADE IN GERMANY гарантирано качество за безупречна работа .

Гаранция  24 месеца  и безплатна доставка !

Брошура Фотоволтаични Бойлери

Технически Данни Фотоволтаичен Бойлер

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бойлер 120л. с фотоволтаична система”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tbi bank loading
моля изчакайте